Labai aktyviai 2a klasės mokiniai ruošiasi dalyvauti Lazdijų rajono savivaldybės organizuojamame konkurse-parodoje ,,Žiemos spalvos“, kuri vyks Lazdijų krašto muziejuje gruodžio 12d. – sausio 24 d. Net 7 mokiniai iš 21 nupiešė darbus, skirtus kalendorinėms žiemos šventėms paminėti. Manau, kad labai svarbi bus ir kiekvieno mūsų nuomonė ir balsas, kadangi nuostatuose rašoma, cituoju: ,,DARBŲ VERTINIMAS IR APDOVANOJIMAS

16. Darbai bus vertinami atsižvelgiant į temos atskleidimą, pateiktos idėjos autentiškumą ir

originalumą, kūrybiškumą, meninę raišką, techninį sprendimą.

17. Darbus vertins Lazdijų krašto muziejaus direktorės įsakymu sudaryta vertinimo komisija.

18. Iš kiekvienos dalyvių grupės bus skiriamos trys prizinės vietos. Jų laimėtojai bus apdovanoti Lazdijų rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus įsteigtais suvenyrais ir bus įteikti Lazdijų krašto muziejaus direktorės laureatų diplomai.

19. Specialiais IĮ „Jurkeda“ įsteigtais prizais bus apdovanoti 4 autoriai (kiekvienoje amžiaus grupėje po vieną), kurių darbai surinks daugiausiai parodos lankytojų balsų“.

      Todėl kviečiu visus neabejingus apsilankyti muziejuje parodos dienomis ir balsuoti už labiausiai patikusius darbus. O jie tikrai nuostabūs!

Pradinių klasių vyr. mokytoja Zita Lažaunykienė

Parašykite komentarą