Nuotolinėje projektinėje konferencijoje „Nenustok judėti“, vykusioje vasario 2 dieną, dalyvavo gerokai per 500 ikimokyklinio ugdymo pedagogų, kūno kultūros mokytojų, žaidynių organizatorių, koordinatorių  iš visos Lietuvos. Šioje konferencijoje dalyvavome ir mes, Lazdijų mokyklos-darželio „Kregždutė“ priešmokyklinio ugdymo mokytojos metodininkės  I. Baranauskienė ir D. Kazakevičienė, jau 5 metus organizuojančios Lietuvos mažųjų žaidynes įstaigoje.
    Malonu buvo išgirsti ir pamatyti, kaip savo mintimis dalinasi ypatingos asmenybės – projekto globėja, pirmoji šalies ponia Diana Nausėdienė, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė, olimpinė čempionė Daina Gudzinevičiūtė ir Respublikinės ikimokyklinio ugdymo kūno kultūros pedagogų asociacijos (RIUKKPA) prezidentė Audronė Vizbarienė.
    Konferencijos metu susipažinome su naujausia metodine medžiaga, aptarėme šiek tiek pasikeitusias projekto veiklas bei atnaujintus LTMŽ nuostatus. Malonu prisiimti atsakomybę už mūsų bendruomenės mažuosius narius, gerinant jų fizinį raštingumą ir plečiant jų judėjimo galimybes.

Priešmokyklinio ugdymo mokytojos metodininkės
Irena Baranauskienė
Dovilė Kazakevičienė

Parašykite komentarą