Baigėsi iniciatyva, skirta Alytaus asociacijoje „Keturkojo viltis“ gyvenantiems beglobiams gyvūnėliams paremti „Jūsų gerumas širdeles sušildo ir beglobių gyvūnėlių pilvelius pripildo“.
     Iniciatyvos tikslas, ne tik paremti beglobius gyvūnus, bet ir paskatinti vaikus rūpintis augintinių gerove, atkreipti dėmesį į opias gyvūnų problemas, kalbėti apie netinkamą elgesį su jais. Mokytojos daug kalbėjo apie atjautą, gerumą ir pagalbą gyvūnams.
     Tikime, kad vaikai, po šios gerumo iniciatyvos tikrai žinos, kaip reikia rūpintis gyvūnais. Netgi patys mažiausieji kalbėjo: „au au – niam, niam“.
     Vaikučių, tėvelių, senelių ir mūsų darbuotojų dėka per 3 savaites (iniciatyvos trukmė nuo 2022.10.18 iki 11.08) buvo surinkta LABAI didelis kiekis dovanų.           Dovanota ne tik šlapio ir sauso maisto gyvūnams, kraiko, bet ir pledų, gultų, palučių, pavadėlių, dubenėlių, popierinių rankšluosčių, žaislų, skanėstukų ir net didelė draskyklė.
     Pristatėme visas dovanas į Alytaus beglobių gyvūnų namus „Keturkojo viltis“. Prieglaudos įkūrėjas Eimantas Kalėda ir ten dirbantys savanoriai liko sužavėti         TOKIU DIDELIU kiekiu dovanų. Pasak jų, tai labai didelė pagalba gyvūnėliams. Sulaukėme begalės padėkos žodžių.
     NUOŠIRDŽIAI DĖKOJAME vaikučiams, tėveliams, seneliams, mūsų darbuotojams ir visai bendruomenei, kurie prisidėjo prie gerumo iniciatyvos. Jūs visi esate nerealūs! Ačiū, kad padedate beglobiams gyvūnams.
     Vienas žmogus gali padaryti daug, du – dar daugiau, o mokyklos-darželio „Kregždutės“ bendruomenė LABAI DAUG.
     Geri darbai padarys pasaulį gražesnį.

 
Iniciatyvos organizatorės ikimokyklinio ugdymo mokytojos
Vilma Valutkevičienė ir Rugilė Maknickaitė

Parašykite komentarą