Gruodžio 8 dieną Lazdijų mokyklos-darželio „Kregždutė“ aktų salėje vyko tėvų aktyvo narių  susirinkimas. Jo metu mokyklos direktorė Laimutė Jarmalavičienė tėvų aktyvo narius supažindino su aktualia informacija apie pokyčius, problemas ir lūkesčius, su atnaujinto ugdymo turinio programų diegimu mokyloje.
     Susirinkimas buvo labai darbingas. Tėvų aktyvo nariai dirbo grupėse „Pasaulio kavinė“ ir gvildeno svarbius klausimus tam, kad mokyklos veikla būtų efektyvesnė ir tenkintų mokinių, tėvų ir pedagogų poreikius. Darbo grupėse gautų rezultatų aptarimo metu buvo apžvelgta daug idėjų, pasiūlymų ir priimtas vieningas ir svarbus sprendimas – įsteigti tėvų aktyvo klubą. Čia pat išrinkta ir jo pirmininkė. Ja tapo idėjos autorė Asta Karpičė. Nuoširdžiai sveikiname ir linkime sėkmės.
     Dėkojame visiems tėveliams aktyviai dalyvavusiems susirinkime ir tikimės daugiau tokių produktyvių susirinkimų, sklandaus ir glaudaus bendravimo ir bendradarbiavimo, pagalbos ir paramos bei efektyvaus darbo ugdant ir mokant pačius svarbiausius – mūsų vaikus!

Parašykite komentarą