Gegužės 26 dieną, 1 „Kiškučių“ ir 3 „Katinukų“ grupės vaikučiams diena – kupina netikėtumų ir smagių emocijų. Vykdant šviečiamosios gyvulininkystės programos „Augink, rūpinkis, mylėk“ veiklas mažieji svečiavosi Nerijaus Sukacko ūkyje. Šios edukacijos tikslas – ugdyti meilę gyvūnams, mokyti vaikus juos pažinti, globoti, maitinti, jais džiaugtis – buvo įgyvendintas 100 %. Mažuosius pasitiko Nerijus ir geriausias jo draugas – šuo BELLA, katinėlis KEKSAS.        Nukeliavus prie aptvaro su avytėmis, pirmieji vaikučius pasitiko aviukas Krapas ir jo mama Musė bei visa smagi jų kompanija.
     Su karvytėmis ir veršiukais susipažinome stebėdami juos saugiu atstumu. Vaikai lengvai įvardino panašumus ir skirtumus lyginant su pagrindiniu šios programos herojumi veršiuku Dobiliuku. Labiausiai į jį buvo panašus jautukas Herkus.
     Už šiltą priėmimą ir edukaciją savo ūkyje nuoširdų vaikišką AČIŪ sakome nerijui Sukackui ir Daivai Sukackienei.
     Vaikiškos emocijos, nuoširdus bendravimas ir džiaugsmingas juokas netradicinėje ugdomojoje veikloje – tai didžiausias įrodymas, koks tvarus ir svarbus ryšys yra tarp vaiko ir gamtos.

Ikimokyklinio ugdymo mokytoja metodininkė Dovilė Kazakevičienė