Spalio 20 dieną į mokyklos-darželio „Kregždutė“ salę sugužėjo ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikučiai ir jų mokytojos. Mažuosius ugdytinius savo apsilankymu nudžiugino Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato bendruomenės pareigūnėRenata Ribinskienė. Pareigūnė prevencinės pamokėlės metu „Saugok save ir kitus“ vaikučiams pasakojo apie tai, kaip reikia saugiai elgtis kelyje, kaip saugiai pereiti pėsčiųjų perėją, kaip teisingai užsidėti atšvaitus, kokie pavojai tyko tamsiu paros metu grįžtant į namus be atšvaito, kaip varantis dviratuką pereiti kelią. Ugdytiniai su dideliu susidomėjimu klausėsi patarimų, buvo aktyvūs, noriai bendradarbiavo.
     Dideliam vaikų džiaugsmui atėjo į svečius ir šuniukas Amsius. Pareigūnė Renata ir Amsius buvo labai dosnūs, vaikučius nustebino dovanodami ne tik atšvaitus, bet ir skanumynus.
     Susitikimo su policijos pareigūne metu, vaikai išgirsta neįkainojamų, jų sveikatą bei gyvybę išgelbėti galinčių žinių, kurios, beje, yra aktualios ir suaugusiems.

Ikimokyklinio ugdymo mokytoja Vilma Valutkevičienė